TERMÍNY PLAVBY: denně
ZAČÁTEK PLAVBY: 18:50
CÍL PLAVBY: 21:50
CENA DOSPĚLÉHO: 980 Kč (38 EUR)
CENA ZA DĚTI (3-10 let): 590 Kč (23,50 EUR)

Přestože je Praha krásné město bez ohledu na denní dobu, okouzlující je zejména v noci. Když slunce zapadne, blikající světla osvětlují starobylé budovy města, které jsou nejlépe vidět z řeky Vltavy protékající centrem města.

Na naší plavbě Prahou pojedete po Vltavě, projedete slavnými památkami, jako je Karlův most, Malá Strana, kostel sv. Mikuláše, Pražský hrad a Národní divadlo – to vše při večeři a živé hudbě na palubě. Večeře je formou bufetu s teplými i studenými pokrmy a v ceně plavby dostanete také welcome drink.

Při nástupu na loď Vás přivítá naše hostitelka, která se o Vás bude starat během plavby. Hosteska nenahrazuje turistického průvodce; nicméně vám poskytne základní informace o programu plavby a pomůže vám, pokud budete mít nějaké dotazy nebo problémy. Postarají se o vás také profesionální barmani a cateringový personál.

Podrobnosti o plavbě

Dorazit můžete přímo na nábřeží, ze kterého loď odjíždí. Loď se nachází mezi Čechovým mostem a Šfefánikovým mostem, blíže ke Štefánikovu mostu. Cesta ze Staroměstského náměstí trvá asi 15 minut. Nejjednodušší je jít Pařížskou ulicí, a když dorazíte na nábřeží, sejděte k molu a pokračujte vpravo od Pražského hradu, dokud neuvidíte loď označenou nápisem CLASSIC RIVER. Buďte prosím na molu odjezdu lodi alespoň 15 minut před časem odjezdu lodi. Pokud byste si objednali dopravu na loď, řidič by vás vyzvedl přímo na recepci hotelu nebo na uvedené adrese.

Jsou lodě vyhřívané nebo klimatizované?

Všechny naše plavby po Praze se konají na pohodlných, udržovaných lodích se zabudovanou klimatizací i topením, takže se budete cítit pohodlně bez ohledu na roční období. Můžete také sedět uvnitř lodi, pokud je zima, nebo venku na palubě za teplých nocí. Většina našich plaveb se odehrává na řece Classic River, největší pražské prázdninové lodi, která pojme až 400 lidí. Loď byla kompletně zrekonstruována se stylovou dřevěnou hospůdkou na spodní palubě a třemi slunnými horními palubami, které jsou dokonalým vyhlídkovým bodem, ze kterého si můžete vychutnat západ slunce.

Musím si tuto plavbu předem rezervovat?

Ano. Vzhledem k popularitě naší plavby Prahou a omezenému počtu míst na palubě je obvykle nutné rezervovat předem. Jakmile provedete rezervaci, do 12 hodin vaši rezervaci potvrdíme. Pokud potřebujete zrušit a chcete vrátit peníze, informujte nás alespoň dvě hodiny předem, aby vám nebyly účtovány žádné storno poplatky.

Jak se dostat na výchozí místo lodního výletu Praha

Při rezervaci budete mít tři možnosti, jak se dostat na molo, odkud loď odjíždí:

  1. Můžete si tam udělat vlastní cestu.
  2. Potkat se můžete u kiosku v centru Prahy, kam vás autobus doveze na molo (bez příplatku).
  3. Můžete si u nás zarezervovat soukromý transfer, abychom vás vyzvedli (nyní součástí naší speciální nabídky – zdarma) a poté vás odvezli do vašeho hotelu. Účtujeme 300 Kč za jednu cestu až pro čtyři osoby a 400 Kč za jednu cestu za párty od pěti do osmi osob.

SPECIÁLNÍ NABÍDKA

ZAPLATTE JEN 980 Kč PLUS ZÍSKEJTE ZDARMA JEDNOSMĚRNÉ VYZVEDNUTÍ Z VAŠEHO HOTELU

Včetně večeře formou bufetu, aperitivu a živé hudby na palubě. Bezplatné vyzvednutí z vašeho hotelu od 18:10 do 18:25. Plavba začíná v 18:50 a končí ve 22:00.