Vaše bezpečnost je naší nejvyšší prioritou

  • Abychom minimalizovali všechna rizika, pravidelně kontrolujeme vozy a komunikujeme s našimi řidiči o nejlepších a nejúčinnějších způsobech prevence infekce. Řidiči jsou povinni dodržovat náš bezpečnostní protokol a zejména po každé jízdě musí nosit ochranné roušky a dezinfikovat svůj vůz. Řidiči jsou také často testováni na teplotu a smějí řídit pouze v případě, že nemají žádné příznaky horečky.
  • Také prosíme naše zákazníky, aby při používání naší přepravní služby nosili roušku, šátek nebo cokoliv, co si zakrývá ústa a nos. Cestujícím se také doporučuje, aby před vstupem do vozidla použili dezinfekci na ruce. Doporučujeme vám sedět na zadních sedadlech a pokud je to možné, otevřít okno, aby bylo zajištěno dodatečné větrání. Při kašli nebo kýchání si zakryjte ústa loktem nebo kapesníkem.
  • Přestože stále poskytujeme sdílenou kyvadlovou dopravu, důrazně doporučujeme rezervovat pouze možnosti soukromé dopravy.

Bezpečnost dítěte

Bezpečnost vašeho dítěte je pro nás důležitá. Pokud jsou děti přepravovány, aby bylo zajištěno vhodné místo k sezení, informujte nás prosím při rezervaci zdarma. Přestože dětské autosedačky nejsou povinné, velmi je doporučujeme. Prague Airport Transfers je v souladu s bezpečnostními doporučeními pro přepravu dětí místního ministerstva dopravy.

Dětské autosedačky

Dětské autosedačky

Kojenecké sedačky jsou pro kojence do 9 kg (20 lb.), což většinou odpovídá do 1 roku.

Autosedačka pro batole

Tato sedačka je pro děti od 9 do 18 kg (20 – 40 liber), což odpovídá věku od 1 do 4 let.

Posilovací autosedačka

Podsedáky jsou pro dítě od 18 do 36 kg (40 – 80 liber), což odpovídá věku od 4 do 8 let.

Pojištěná vozidla

Naši klienti jsou pojištěni nad standardní zákonnou povinnost, protože víme, že klid je základním prvkem bezstarostného cestování.

Bezpečnost vozidla

Pro vaše pohodlí a bezpečnost používáme GPS ke sledování a monitorování každého vozidla. I když potřebujete transfer z/na letiště nebo městský transfer, obvykle vám můžeme poskytnout auto do 15 minut.

Záruka nejlepší ceny

Plně garantujeme nejlepší servis a cenu za nabízený sortiment vozidel.

Záruka vrácení peněz bez otázek

Zrušení zdarma

Většinu služeb lze zrušit kdykoli, bez poplatku, bez nutnosti zálohy.

Náš slib

Je lepší strávit jen 5 minut rezervací transferu z pražského letiště, než se nechat okrást taxikářem nebo zjistit, že řidič neumí váš jazyk nebo vozidlo nesplňuje vaše očekávání pohodlí. I když jste skeptičtí ohledně rezervace taxi přes internet s našimi nejštědřejšími podmínkami a zárukami, můžete si užívat cestování bez starostí (není vyžadována platba předem).

Proč rezervovat u nás

  • Náš řidič vám pomůže se zavazadly
  • Deset let kvalitních služeb
  • Zdvořilí anglicky mluvící řidiči
  • 24/7 emailová/telefonická podpora
  • Pevné ceny – žádné taxametry
  • Pevné ceny bez skrytých doplňků Žádné poplatky za čekání nebo parkování